Stoel
op proef?

Gratis proefplaatsing

Voor een proefplaatsing van één van onze ergonomische zitoplossingen kunt u de ondervermelde vakken invullen of u neemt direct contact met ons op 0180-439020

Bij 100% KANTOOR bieden wij u alles wat u nodig hebt voor uw Kantoormeubilair

Zoekt u een specialist met totaaloplossingen voor uw kantoormeubilair? 100% KANTOOR heeft alles wat u zoekt en richt uw volledige werkvloer optimaal in. Wij verzorgen alles van bureautafels en kantinemeubilair tot complete werkplekken met ergonomisch zitmeubilair, of u nu renoveert of een compleet nieuwe kantoorruimte hebt. Wij realiseren inspirerende ruimten om in te werken, vergaderen, te pauzeren en elkaar te ontmoeten.

Omdat wij leverancier zijn van een groot aantal gerenommeerde fabrikanten en merken zijn wij in staan om oplossingen te bieden voor elk vraagstuk op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Ook als uw bedrijf gericht is op het nieuwe werken, met stakantoren of flexibele werklocaties, weten wij precies waar we op moeten letten. Wij richten ons op zowel kleine als grote organisaties in een veelheid aan sectoren, zoals het bedrijfsleven, zorg, onderwijs, culturele instellingen en meer.

Wilt u meer weten over ons kantoormeubilair of 100% KANTOOR inschakelen voor een totaaloplossing? Maak een afspraak met onze specialisten om al uw wensen te bespreken. Bel naar 0180-439020 of vul het contactformulier in op deze website om meer informatie over onze producten op te vragen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.

1OO% KANTOOR B.V.
Schaapherderweg 3A
2988CK Ridderkerk

Tel. 0180-439020
info@100procentkantoor.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.