HomeFit thuiswerken zoals op kantoor

Home / Blog / HomeFit thuiswerken zoals op kantoor

Net als op kantoor is het thuis belangrijk om afwisselend zittend en staand te werken, aan de eettafel is dit vaak niet mogelijk. De transformatie van een klein kastje tot een volwaardige werkplek gaat snel, het werkblad is volledig elektrisch hoogte verstelbaar van 68 t/m 118 cm. De levertijd is slechts 10 dagen en standaard leverbaar in de kleurcombinaties; compleet wit, compleet eiken natuur of zwarte romp en top met werkblad eiken natuur. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk, HomeFit© is leverbaar vanaf november 2020. Optioneel met inbouwcontactdoos in het blad.

STOEL OF ZIT-STA BUREAU OP PROEF

GRATIS PROEFPLAATSING

Wilt u een gratis proefplaatsing van een stoel of zit-sta bureau? Wij creëren de perfecte werkplek.

Vraag direct uw gratis proefplaatsing aan.

Chat openen
1
Hallo,

Kan ik u helpen?