Projectinrichting Ridderkerk

Home / Projectinrichting Ridderkerk
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij nemen alles uit handen
  • Flexibel en betrokken

Complete projectinrichting is de specialisatie van 100% Kantoor uit Ridderkerk, in Zuid-Holland. Al meer dan 25 jaar houden wij ons bezig met totale kantoor- en projectinrichting in heel Nederland. Bij 100% Kantoor leveren we niet alleen uw kantoormeubelen, maar ook voor wand-, vloer- en raambekleding schakelt u onze experts in. Tevens kunnen wij u op het gebied van handige accessoires, akoestiek en verlichting uitstekend adviseren.

Ervaar een complete projectinrichting in of nabij Ridderkerk

U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket voor de inrichting van uw kantoor. Wij begrijpen dat het interieur van uw kantoor het visitekaartje voor uw bedrijf is. Onze interieurarchitect creëert daarom graag een samenhangend ontwerp van de complete projectinrichting voor uw bedrijf. Van vloerbedekking tot een zit sta werkplek, alles wordt perfect op elkaar afgestemd, waardoor er een mooi geheel ontstaat! Uiteraard besteden wij ook veel aandacht aan ergonomisch werken, uw medewerkers brengen immers veel tijd door op kantoor. Ook kunnen we proefplaatsingen van ergonomisch meubilair realiseren, zodat u een goede keuze kunt maken. Door onze praktische manier van werken heeft u aan één partij voldoende voor uw complete projectinrichting en heeft u één aanspreekpunt voor de gehele renovatie of verhuizing. Wel zo overzichtelijk en persoonlijk! Kijkt u alvast eens bij onze projecten om te zien wat wij al gerealiseerd hebben. Dit geeft u een goed idee van onze professionaliteit.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een complete projectinrichting door 100% Kantoor uit Ridderkerk? Of heeft u vragen en wilt u graag wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0180 - 439020. We maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Meer informatie?

Telefoon
Adres
Schaapherderweg 3A