Kantoorverlichting

Home / Kantoorverlichting
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij nemen alles uit handen
  • Flexibel en betrokken

Goede kantoorverlichting is onmisbaar om prettig te werken. Bij 100% Kantoor uit Ridderkerk, te Zuid-Holland, weten we hier alles van. Al meer dan 25 jaar houden wij ons bezig met totale kantoor- en projectinrichting in heel Nederland. Met een persoonlijke aanpak zorgen wij voor de realisatie en inrichting van uw hele kantoor. Geheel naar uw wens en met grote aandacht voor prettige werkomstandigheden.

Wij zorgen voor de ideale kantoorverlichting

Voor de ideale werkomstandigheden is het belangrijk om de juiste hoeveelheid licht te hebben. Dit voorkomt klachten als hoofdpijn of vermoeidheid, bevordert de productiviteit van medewerkers en verbetert de sfeer op de werkvloer. Kies voor uw kantoorverlichting bijvoorbeeld voor ledlampen of halogeenlampen. Beide soorten zijn dimbaar, wat erg prettig kan zijn. De levensduur van ledlampen is echter wel een stuk langer dan die van halogeenlampen en ze hebben ook een lager energieverbruik. U kunt hiermee dus eenvoudig en snel investeren in het welzijn van medewerkers en daarnaast in het milieu. In een kantoor zijn veel verschillende ruimtes. Bij elke ruimte is het belangrijk om te kijken welke kantoorverlichting die ruimte nodig heeft. Wij adviseren u hier graag in!

Advies over kantoorverlichting

Neem telefonisch contact met ons op voor een deskundig ontwerp op maat en het aanbrengen van de ideale kantoorverlichting. U kunt ons team uit Ridderkerk (Zuid-Holland) bellen op 0180 - 439020. Wij staan u graag en persoonlijk te woord. Wilt u vooraf alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan onze eerdere succesvol afgeronde projecten en krijg een goed beeld van de mogelijkheden.

Meer informatie?

Telefoon
Adres
Schaapherderweg 3A