Scheidingswand kantoor Rotterdam

Home / Scheidingswand kantoor Rotterdam
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij nemen alles uit handen
  • Flexibel en betrokken

Met een scheidingswand van 100% Kantoor uit Ridderkerk, nabij Rotterdam, kunt u kantoortuinen flexibel indelen. Op deze manier worden deze open ruimtes geschikt voor vergaderingen en overleggen. Bij ons kunt u uitstekend terecht voor de aanschaf van een scheidingswand voor uw kantoor en uiteraard kunt u bij ons ook alle andere benodigde kantoormeubelen zoals vergadermeubilair kopen. Wij zijn al 25 jaar specialist op het gebied van totale kantoor- en projectinrichting in heel Nederland en zijn gevestigd in Ridderkerk.

Maak met een scheidingswand een ideaal kantoor in de regio Rotterdam

Kantoortuinen met te veel bureaus en vergadermeubilair blijken niet de meest ideale werkplek te zijn. Er kunnen problemen met de luchtkwaliteit en geluidsoverlast ontstaan die bijdragen bij aan de werkdruk en stress van werknemers. Dit is eenvoudig op te lossen door de ruimte op te splitsen met (akoestische) wanden. De scheidingswand in het kantoor kunt u gebruiken bij het geven van een presentatie of het tonen van belangrijke informatie. Bij ons kunt u uiteraard ook alle benodigde kantoormeubelen kopen om de ruimtes prettig en efficiënt mee in te richten. Neemt u alvast eens een kijkje bij onze projecten voor wat inspiratie.

Mooie en praktische kantoormeubelen kopen

Bij 100% Kantoor in Ridderkerk kunt u uw benodigde kantoormeubelen en vergadermeubilair kopen. Wij hechten veel waarde aan ergonomische meubels. Lichamelijke klachten die veroorzaakt worden door werkplekken die niet ergonomisch zijn ingericht, kosten het bedrijfsleven namelijk jaarlijks miljoenen euro’s. Met een ergonomische werkplek voor uw werknemers voorkomt u deze hoge kosten en tegelijkertijd zorgen voor een aangename werkomgeving en meer productiviteit. We komen graag bij uw bedrijf langs om een totale check te doen en u van deskundig advies te voorzien.

Heeft u interesse?

Wilt u graag meer weten of het plaatsen van een scheidingswand bij een renovatie op kantoor of wilt u goede kantoormeubelen en/of vergadermeubilair kopen bij een specialist in Ridderkerk? Belt u ons team dan op 0180 - 439020 voor meer informatie of om een afspraak te maken met onze deskundige medewerkers. We kunnen ook een gratis proefplaatsing van meubilair doen.

Meer informatie?

Telefoon
Adres
Schaapherderweg 3A