Ergonomische bureaustoel

Home / Ergonomische bureaustoel
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij nemen alles uit handen
  • Flexibel en betrokken

Door werkplekken zo optimaal mogelijk in te richten, met bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel en een ergonomisch bureau, gaat de productiviteit omhoog en kan het ziekteverzuim worden teruggedrongen. Een ergonomische werkplek is essentieel voor het waarborgen en bevorderen van veiligheid, gezondheid en comfort. Bij 100% Kantoor, gevestigd in Ridderkerk in Zuid-Holland, kunnen we uw werkplek volledig aanpassen en meubilair zoals een ergonomisch bureau en bureaustoel leveren en afstellen. Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Het belang van een goede ergonomische bureaustoel

Onderzoek toont aan dat veruit de meeste rugklachten zijn te herleiden naar een langdurige verkeerde zithouding. Dat maakt een ergonomische bureaustoel en een juist zitadvies uitermate belangrijk. Wij kunnen uw kantoor inrichten met een ergonomische werkplek voor uw medewerkers want dit bevordert absoluut de gezondheid en productiviteit. Naast een goede bureaustoel is een ergonomisch bureau ook van groot belang. Een werkblad dat in hoogte verstelbaar is en met de juiste afmetingen bevordert de juiste houding tijdens het zitten en zorgt voor de ideale kijkafstand tot het beeldscherm.

De ergonomische werkplek

Lichamelijke klachten die veroorzaakt worden door werkplekken die niet ergonomisch zijn ingericht, kosten het bedrijfsleven jaarlijks miljoenen. Niet in de laatste plaats omdat dit soort klachten ervoor zorgt dat medewerkers thuis komen te zitten. Wilt u deze hoge kosten voorkomen en tegelijkertijd zorgen voor meer productiviteit? Zorg dan voor een ergonomische werkplek voor uw werknemers. Wij helpen u graag met de juiste keuze voor een ergonomische bureaustoel of een ergonomisch bureau. Maar ergonomie is meer dan alleen de inrichting van de werkplek. De complete werkomgeving speelt een rol: van de verlichting tot de temperatuur en luchtvochtigheid. We komen graag bij u langs om een totale check te doen en u van het juiste advies te voorzien.

Neem contact met ons op

Wilt u graag overstappen naar een ergonomische werkplek voor uw medewerkers? Bel ons dan op telefoonnummer 0180 - 439020 voor meer informatie of een gratis proefplaatsing van bijvoorbeeld een ergonomische bureaustoel. We zijn u graag van dienst vanuit ons kantoor in Ridderkerk, Zuid-Holland!

Meer informatie?

Telefoon
Adres
Schaapherderweg 3A