BMA bureaustoel Rotterdam

Home / BMA bureaustoel Rotterdam
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij nemen alles uit handen
  • Flexibel en betrokken

Goed zitten op kantoor doet u op een BMA ergonomische bureaustoel. Deze kunt u aanschaffen bij 100% Kantoor uit Ridderkerk, nabij Rotterdam. Wij verzorgen al meer dan 25 jaar totale kantoor- en projectinrichtingen in heel Nederland. Een persoonlijke aanpak en ergonomie staat bij ons hoog in het vaandel. U als mens staat centraal en hier passen wij ons meubilair op aan.

Een goede BMA bureaustoel verbetert uw zithouding

Met een BMA bureaustoel wordt uw zithouding tijdens het werk actief verbeterd. Veruit de meeste rugklachten zijn te herleiden naar een langdurige verkeerde zithouding. Dat maakt de aanschaf van een ergonomische BMA bureaustoel én het ontvangen van een deskundig zitadvies bij een specialist in de regio Rotterdam iets om goed over na te gaan denken. Naast een ergonomische bureaustoel is een ook een ergonomisch bureau heel erg belangrijk, denkt u aan een zit sta werkplek. Dit bevordert nog meer de juiste houding tijdens het zitten, wat de gezondheid van uw werknemers alleen maar ten goede komt. U kunt hier op termijn flink kosten mee besparen, omdat er minder ziekteverzuim zal zijn door klachten gerelateerd aan een verkeerde zithouding. Een BMA bureaustoel en ergonomisch bureau zorgen voor een aangename werkomgeving en meer productiviteit. We komen graag bij uw bedrijf langs om u van het juiste, deskundige advies te voorzien.

Contacteer ons voor meer informatie

Overweegt u om een BMA bureaustoel aan te schaffen in de regio Rotterdam, maar wilt u graag eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze adviseurs door te bellen naar 0180 - 439020. We zijn u vanuit Ridderkerk graag van dienst met een deskundig advies of een gratis proefplaatsing van ons ergonomisch meubilair.

Meer informatie?

Telefoon
Adres
Schaapherderweg 3A