Bureau werkplek

Home / Bureau werkplek
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij nemen alles uit handen
  • Flexibel en betrokken

Als u elke werkdag vele uren achter uw bureau doorbrengt, is het belangrijk dat uw werkplek prettig is en voldoet aan de Arbonormen. Bij 100% Kantoor bent u hiervan verzekerd. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk, Zuid-Holland, en houden ons al meer dan 25 jaar bezig met totale kantoor- en projectinrichting in heel Nederland. Geheel naar uw wens en met grote aandacht voor ergonomie en prettige werkomstandigheden.

Ga voor het juiste bureau op uw werkplek

Lichamelijke klachten die veroorzaakt worden door een verkeerd afgesteld bureau op een werkplek, kosten het bedrijfsleven jaarlijks miljoenen. Vooral omdat dit soort klachten ervoor zorgt dat medewerkers thuis komen te zitten. Wilt u deze hoge kostenpost voorkomen en tegelijkertijd zorgen voor een fijne werkomgeving en dus meer productiviteit? Zorg dan voor een ergonomisch bureau op de werkplek van uw werknemers. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een ergonomische bureaustoel of een ergonomisch bureau. Maar ergonomie is meer dan alleen de inrichting van de werkplek: ook bijvoorbeeld de verlichting, de temperatuur en luchtvochtigheid in het kantoor zijn van cruciaal belang. Neem alvast eens een kijkje bij de projecten die wij al gerealiseerd hebben en krijg een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. We komen graag bij u langs voor een totale check en u van het deskundig advies voor een bureau op de werkplek te voorzien.

Bel ons voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een juist afgesteld bureau door 100% Kantoor op uw werkplek? Neemt u dan contact met ons team uit Ridderkerk (Zuid-Holland) op door te bellen naar 0180 - 439020. We leggen u graag alle mogelijkheden uit en geven u een vrijblijvend advies. Ook kunnen we een gratis proefplaatsing van ergonomisch meubilair verzorgen.

Meer informatie?

Telefoon
Adres
Schaapherderweg 3A