Zit sta werkplek

Home / Zit sta werkplek
  • Persoonlijke aandacht
  • Wij nemen alles uit handen
  • Flexibel en betrokken

Bent u op zoek naar meer informatie over een zit sta werkplek en overweegt u een zit sta bureau te kopen? Maak dan gebruik van de expertise van 100% Kantoor uit Ridderkerk, te Zuid-Holland. Al meer dan 25 jaar houden wij ons bezig met kantoorinrichting in heel Nederland waarbij we veel aandacht besteden aan ergonomie en het welzijn van kantoormedewerkers. Een goede werkplek bevordert absoluut de gezondheid én productiviteit binnen een organisatie. Een moderne zit sta werkplek biedt de optie om zowel zittend als staand te werken.

Het belang van een goede zit sta werkplek

Met een zit sta werkplek werkt u aan een verstelbaar bureau. Tijdens lange werkdagen achter uw bureau is het verstandig om uw werkhouding regelmatig te wisselen. U vermindert daarmee de kans op typische bureauklachten zoals rug-, hoofdpijn en RSI, maar ook de kans op aandoeningen aan hart- en bloedvaten. Door de afwisseling van zittend en staand werken, stimuleert u de doorbloeding van uw benen. Het is dus zeker de moeite waard om een zit sta bureau te kopen, want hiermee blijft u energiek en scherp wat leidt tot een hogere productiviteit. Kijk voor meer inspiratie alvast bij onze projecten om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Een zit sta bureau kopen bij een professional

Er zijn een aantal punten waar u rekening mee moet houden als u een zit-sta bureau gaat kopen. Denkt u bijvoorbeeld aan de hoogte, juiste houding, belastbaar-/draagvermogen en stabiliteit. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Een goede zit sta werkplek is snel, licht en eenvoudig in hoogte in te stellen, zodat u binnen een mum van tijd uw zit plek heeft omgetoverd tot een sta werkplek. De meeste bureaus zijn eenvoudige elektrisch verstelbaar of door middel van een gasveer. Denkt u ook aan een goede bureaustoel.

Vraag eenvoudig meer informatie aan

Overweegt u om een zit-sta bureau te kopen en wilt u graag meer informatie over deze werkplek? Neem dan contact met ons op voor een afspraak door te bellen naar 0180 - 439020. We zijn u graag van dienst vanuit Ridderkerk (Zuid-Holland) met een inhoudelijk en deskundig advies of een gratis proefplaatsing van ons ergonomisch meubilair.

Meer informatie?

Telefoon
Adres
Schaapherderweg 3A