1OO% KANTOOR

De inrichting van uw kantoor geheel naar uw wensen

Vindt u de inrichting van uw kantoor een belangrijk onderdeel van uw gehele organisatie? Wilt u net even wat meer aandacht geven aan uw kantoorinterieur? 100% Kantoor uit Ridderkerk in Zuid-Holland zorgt al meer dan 25 jaar voor de totale kantoor- en projectinrichting in heel Nederland. Met een persoonlijke aanpak ontzorgen wij u met het ontwerp waarmee wij uw kantoorruimte willen inrichten. Daarnaast zorgen wij voor de afbouw en realisatie van uw totale kantoor. Zo kunt u zich écht richten op de kern van uw bedrijf en zorgen wij voor een prettige en moderne kantoorinrichting in de omgeving van Rotterdam.

KANTOORRUIMTE

De inrichting van uw kantoor

Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en betrokkenheid zijn voor ons belangrijke speerpunten bij het inrichten van uw kantoorruimte in de buurt van Rotterdam, omdat kantoor en thuis niet veel van elkaar verschillen. U bent vaak op kantoor en dan is het belangrijk om de kantoorruimte goed in te richten. Vindt u dit ook? Schakel dan 100% Kantoor uit Ridderkerk, Zuid-Holland in voor een goed kantoorinterieur geheel naar wens!

SPECIALISATIES

Onze specialisaties

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Moderne kantoorinrichting: Het leveren van bureaus, stoelen, kasten en meer.
 • Ontwerp van een kantoorinterieur: Het ontwerpen van de gehele inrichting.
 • Projectinrichting: Het volledig realiseren van een complete inrichting.
 • Ergonomie: U als mens staat centraal en hier passen wij het meubilair op aan.
 • Beheer: Het onderhouden van vastgoed.
 • Service: Het onderhouden en repareren van bureaustoelen en al uw kantoormeubilair.

Renovatie

Renovatie van uw kantoor

“Renovatie voelt als een compleet nieuwe start”

Een renovatie moet een verbetering zijn van de inrichting van uw kantoor en moet voelen als een nieuwe start. Bij 100% Kantoor maken we gebruik van onze jarenlange ervaring om het gehele proces te verzorgen. We werken met een vast stappenplan om, binnen het budget en de planning, de nieuwe moderne kantoorinrichting voor uw pand in de regio Rotterdam op te leveren. Wij zorgen voor het ontwerp, de afbouw en de realisatie van uw nieuwe inrichting die past bij uw identiteit. Terwijl wij uw kantoorruimte inrichten, kunnen de werkzaamheden binnen uw bedrijf gewoon doorgaan. Hiervoor maken we gebruik van het volgende stappenplan:

 1. Kennismaken/inventarisatiefase
 2. Voorlopig ontwerp
 3. Presenteren en bespreken voorlopig ontwerp
 4. Definitief ontwerp en offerte
 5. Realisatiefase
 6. Opleveren en nazorg

Ontwerp

“Wij maken inzichtelijk hoe uw toekomstige kantoor eruit kan zien”

Bij 100% Kantoor vinden we het belangrijk dat de inrichting van een kantoor past bij alle facetten binnen de onderneming in Zuid-Holland. Wij zijn ervan overtuigd dat een slim, efficiënt en esthetisch ontwerp van uw kantoorinterieur zorgt voor een optimale prestatie. De werkplekken zijn slechts een onderdeel van het geheel. Wij beschikken over een eigen interieurarchitect die u kan adviseren over ruimtelijke indeling, projectstoffering, kantoorverlichting, klimaatbeheersing, ergonomie en audiovisuele oplossingen voor een moderne kantoorinrichting die voldoet aan alle eisen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om ontwerpen, 3D impressies en uitgebreide inrichtingsvoorstellen voor u te verzorgen. U krijgt direct een heldere voorstelling van hoe wij uw kantoorruimte in of nabij Rotterdam kunnen inrichten.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte inrichting voor uw kantoor door 100% Kantoor uit Ridderkerk (Zuid-Holland)? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers leggen u graag alle mogelijkheden van een moderne kantoorinrichting uit en geven u vrijblijvend en deskundig advies.

Projecten

Bekijk hier onze meest recente projecten en laat u inspireren.

 

Project Gouda

Project Gouda

...
Detail
Project Hamburg DE

Project Hamburg DE

...
Detail
Project Rhoon

Project Rhoon

...
Detail
Project Delft

Project Delft

...
Detail
Project Ridderkerk

Project Ridderkerk

...
Detail

Meer informatie?

Telefoon
0180 - 439020
Adres
Schaapherderweg 3A

Kantoorartikelen

“wij bieden u een groot assortiment kantoorartikelen en praktische afdruksystemen aan.”

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment functionele artikelen voor dagelijks gebruik op kantoor. Ons assortiment omvat alle kantoorartikelen: van ordners tot hangmappen, van koffie tot thee, van insteekhoezen tot schoonmaakmiddelen. Met ruim 12.000 artikelen op voorraad en een assortiment van meer dan 20.000 artikelen, kunnen wij u bijna altijd van dienst zijn.

Afdruksystemen

“het printen, het kopiëren en het scannen moet naadloos in het werkproces passen”

Bij 1OO% KANTOOR kijken wij altijd naar de belangen van uw medewerkers. Efficiënte afdruksystemen waarmee geprint, gekopieerd en gescand kan worden. Afdruksystemen geplaatst op de beste plek binnen uw organisatie, moet het werkproces ten goede komen, niet vertragen.

1OO% MVO | C2C duurzaamheid

Eén van de aanleidingen waarom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt gezien als een steeds belangrijkere manier van ondernemen, is de wereldwijde milieuproblematiek. Bronnen raken uitgeput waardoor er op een andere manier moet worden geproduceerd. We werken intensief samen met fabrikanten, leveranciers en onderaannemers die veel aandacht besteden aan MVO en het milieu in het algemeen. Duurzaamheid en circulaire materialen zijn een steeds relevantere issue in de maatschappij vandaag, ook voor 1OO% KANTOOR. Daarom zijn veel van onze onderaannemers cradle-tocradle gecertificeerd.

1OO% KANTOOR snapt deze problematiek en sluit daar zeker haar ogen niet voor. We werken intensief samen met fabrikanten, leveranciers en onderaannemers die veel aandacht besteden aan MVO en het milieu in het algemeen. We vinden duurzaamheid belangrijk, maar het mag niet ten koste gaan van ontwerp en kwaliteit. We gaan hier pragmatisch mee om.

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken vraagt om nieuwe oplossingen. 1OO% KANTOOR kan de juiste invulling geven aan de hedendaagse eisen en wensen op het gebied van kantoorinrichting. Onze meubelprogramma’s zijn zeer veelzijdig inzetbaar en kunnen worden gebruikt als antwoord op de huidige inrichtingsproblematiek van het kantoor van nu en de nabije toekomst.

De ICT, elektrificatie en bekabeling kan volledig worden geïntegreerd. De werkplekken zijn volledig ergonomisch verstelbaar en zijn steeds meer gebouw onafhankelijk. Het gebruik van dergelijke programma’s in een nieuw inrichtingsconcept zorgt voor meer flexibiliteit in het kantoor en kunnen er forse besparingen worden behaald op bijvoorbeeld ruimtegebruik, systeemwanden en klimaatinstallaties.

DYNAMISCH WERKEN

 • Systeem- en vergadermeubilair
 • Zit-sta werkplekken
 • Duo benches
 • Soft seating lounge werkplekken
 • Actief  (staand) vergaderen
 • Team tafels en actieve werkstoelen
 • Scrum en brainstorm meubilair
 • Aanlandwerkplekken
 • POD en CUBE concentratie werkplekken

Inspirerende ruimten

1OO% KANTOOR speelt in op de laatste ontwikkelingen en trends en creëert innovatieve en dynamische werkomgevingen om in te werken, te vergaderen en elkaar te ontmoeten.

OVERIGE DISCIPLINES TURN-KEY PROJECTEN

 • Demontage, sloop- en afvoerwerkzaamheden
 • Vloerbedekking en zonwering
 • Plafonds en verlichting
 • Scheidingswanden, paneel- en vouwwanden
 • Interieurbouw en maatwerk
 • Bedrijfskeukens en pantry’s
 • Schilder- en stukadoorswerk
 • Elektra- en databekabeling
 • Wallcovers, visuals en signing
 • Installatiewerkzaamheden
 • Archiveringssystemen
 • Presentatiesystemen
 • Akoestische oplossingen en overige zaken
Net als op kantoor is het thuis belangrijk om afwisselend zittend en staand te werken, aan de eettafel is dit vaak niet mogelijk. De transformatie van een klein kastje tot een volwaardige werkplek gaat snel, het werkblad is volledig elektrisch hoogte verstelbaar van 68 t/...
Lees verder
Italiaans design bij 100% KANTOOR, voor een accountant kantoor te Gorinchem hebben wij deze balie geleverd en gemonteerd. De balie is er in diverse kleuren en afmetingen, optioneel kan zelfs LED verlichting onder het derde niveau worden gemonteerd. Bent u geïnteresseerd i...
Lees verder
100% KANTOOR heeft het concept ontwerp ingediend, wij zijn tevreden. Wilt u ook een impressie van uw renovatie of nieuwbouw, zo krijgt u meteen een heldere voorstelling van uw nieuwe te realiseren kantoor. Bent u geïnteresseerd, wij maken graag een afspraak met u voor een...
Lees verder

Ronald Polderman
ronald@100prokantoor.nl

Edwin Vijgeboom
edwin@100prokantoor.nl

Hanno Gerrits
hanno@100prokantoor.nl

INTERESSE?

Het geven van een eigen identiteit aan uw kantoorinrichting is ons dagelijks werk. Onze visie, gedrevenheid, kennis en ervaring staan garant voor het bieden van de juiste oplossing op het gebied van uw totale kantoor- en projectinrichting. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met u voor vrijblijvend advies en de mogelijkheden die 1OO% KANTOOR u te bieden heeft.

Telefoon:
0180 - 439020

E-mail:
info@100procentkantoor.nl

Adres:
Schaapherderweg 3A
2988 CK Ridderkerk

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 08.30 - 17.00
Zaterdag en Zondag: Gesloten

 

Heeft u vragen?

[contact-form-7 id="108" title="Custom Contact"]